Meniu
Cosul meu

Blog RSS

15 Apr Iluminare, hidratare și revigorare – sfaturi pentru îngrijirea tenului
0
Un ten sănătos, este un ten fericit. De aceea, grija pe care trebuie să o acordăm îngrijirii tenului nostru este esențială pentru frumusețea lui. Astfel, trebuie să ne îngrijim atât de factorii interni, cât și de cei externi. O hidratare bună, împreu..
08 Apr Îngrijire naturală pentru pielea ta, prin alimentație, vitamine și tratamente
0 9
Frumusețea pielii noastre ține de un ansamblu de factori, pe care trebuie să îi luăm în considerare, daca ne dorim un aspect luminos și sănătos. O viață echilibrată, din toate punctele de vedere, poate reprezenta baza unui ten radian. Este important ..
01 Apr Protecția solară – un aliat pentru sănătatea tenului tău
0 4
Protecția solară este un aliat important pentru sănătatea și frumusețea pielii, reduce efectul de îmbătrânire, riscul de arsuri și pătare și cel mai important, reduce riscul de apariție a cancerului de piele.Adoptarea unor precautii simple poate face..
25 Mar Cum să alegem parfumul bărbătesc potrivit?
0 5
Pentru foarte mult timp, parfumul a fost mai mult asociat ca un accesoriu dedicat femeilor, decât ca un produs specific bărbaților, însă astăzi, a devenit indispensabil ambelor sexe.Când vine vorba de parfumuri pentru bărbați, este important ca în pr..
18 Mar Uleiuri esențiale și pentru masaj, ideale pentru relaxare
0 5
Fiecare zi vine cu noi provocări, griji, stres și oboseală și pentru a ne bucura de o viață echilibrată, este important să avem grijă să ne oferim și momente de liniște, odihnă și relaxare. O soluție foarte bună este masajul, care poate fi realizat a..
11 Mar Îndepărtează părul nedorit într-un mod delicat: descopera produsele potrivite pentru tine!
0 13
Piele fină și sănătoasă cu produsele potriviteFiecare femeie își dorește să aibă pielea fină la atingere, sănătoasă și hidratată și să se bucure de rezultate fără durere și fără iritații. Astăzi, există numeroase metode, mai mult sau mai puțin durero..
Afişare 1 - 6 din 30 (5 pagini)