Meniu
Cosul meu

Blog RSS

02 Jun Dispensere moderne pentru o igienă impecabilă în orice spațiu de business
0 164
Menținerea unor spații igienizate, perfect curate, în care clienții să pășească cu încredere este unul dintre aspectele la care trebuie să aibă grijă orice administrator al unei afaceri. Mai ales spațiile business au cerințe înalte în ceea ce priveșt..
21 Apr Produse esențiale pentru o îngrijire sănătoasă a corpului
0 19
Vrei să te bucuri de un corp frumos, sănătos și radiant? Alege soluțiile special create pentru îngrijirea delicată și atentă a corpului! Exfoliant corporal cu unt de shea si orhidee neagra Organique 450 mlExfoliantul cu  unt de shea si cu orhidee nea..
31 Mar Îngrijire ca la salon, în confortul casei tale – măști și tratamente profesionale
0 26
Vrei să te bucuri de o îngrijire profesională, ca la salon, dar fără să te deplasezi și cu costuri reduse? Alege produsele profesionale, ce pot fi folosite cu ușurință, chiar în confortul casei tale! Tratament vitaminizant pentru ten Îți recomandăm t..
24 Mar Produse extra hidratante pentru un glow natural
0 28
Sănătatea și frumusețea pielii sunt esențiale pentru o stare generală de bine, iar îngrijirea ei trebuie să se facă atât de la interior, cât și de la exterior. O alimentație echilibrată, plină cu vitamine benefice sănătății, o hidratare corectă, un s..
25 Feb Descoperă soluțiile delicate de îngrijire a tenului, după sezonul rece
0 24
La finalul sezonului rece, tenul nostru are nevoie de o îngrijire mai atentă, de o vitaminizare adecvată, atât de la exterior, cât și de la interior și de o hidratare corectă. Pentru a-i reda fermintatea și strălucirea naturală, folosește seruri vita..
17 Feb Idei de cadouri inedite – cosmetice, parfumuri și seturi cadou
0 25
Momente importante, sărbători, zile de naștere sau oameni dragi, care merită mici bucurii – toate trebuie sărbătorite cu atenție, iar darurile oferite trebuie să se potrivească fiecărui moment. De la flori și dulciuri, până la parfumuri de lux, opțiu..
Afişare 1 - 6 din 62 (11 pagini)