Meniu
Cosul meu

Blog RSS

08 Oct 3 produse super hidratante pentru vremea rece
0 16
Îngrijirea tenului și a corpului trebuie să se îndrepte spre produse super hidratante, odata cu venirea temperaturilor mai scăzute. De aceea, ți-am pregătit o lista de 3 produse, ideale pentru îngrijirea corpului în sezonul toamnă-iarnă. Crema ultrah..
23 Sep Soluții și tratamente de îngrijire a tenului acneic
0 6
Tenul este cel care ia primul contact cu lumea este exterioara, iar pielea feței este întotdeauna expusă factorilor de mediu. De aceea, este foarte important să alegem cele mai bune produse de îngrijire a tenului, astfel încât să ne bucurăm de o piel..
03 Sep 3 produse esențiale pentru îngrijirea mâinilor
0 11
Mâinile sunt cele care ne ajută să ne descurcăm în cele mai dificile situații, cu ajutorul lor reușim să facem de la cele mai simple, până la cele mai complexe activități: muncim, gătim, facem sport, curățenie, ne menținem echilibrul, dansăm. În plus..
26 Aug Ritualuri și produse de îngrijire pentru o baie relaxantă
0 10
Fiecare zi vine cu noi provocări, însă este de datoria noastră, ca măcar de câteva ori pe săptămână să avem grijă noi, astfel încât să ne relaxăm și să ne bucurăm.De aceea, îți propunem o serie de produse delicate, hrănitoare și naturale, pentru mome..
20 Aug Măști și tratamente pentru părul expus la soare și deteriorat
0 10
Mare, soare, timp liber in natura - vara aceasta ne-am bucurat de cele mai frumoase momente afara. Fie ca am ales un concediu la mare sau unul la munte, fie ca am iesit in parc la plimbare sau la un picnic, vara aceasta a fost moementul ideal sa ne b..
13 Aug Alege masca facială perfectă pentru sănătatea tenului tău
0 18
Îngrijirea tenului este un proces extrem de important pentru sănătatea și frumusețea pielii. De aceea, este esențial să îi oferim toată atenția necesară, ca să strălucească. Este foarte important să avem grijă atât la interior, cât și la exterior, să..
Afişare 1 - 6 din 50 (9 pagini)