Meniu
Cosul meu

Blog RSS

29 Jul Tonifiere, relaxare si hidratare - produse pentru masaj
0 1
Masajul este fără îndoială o metodă excelentă de combatere a stresului şi a oboselii. O soluție foarte bună pentru a ne bucura de o viață echilibrată, lipsita de griji, stres și oboseală, este masajul, care poate fi realizat atât pentru relaxare, cât..
22 Jul Îngrijirea pielii și a părului: sfaturi pentru vară
0
Tenul, corpul, dar și părul, sunt expuse zilnic la factorii externi de mediu, căldură, frig, vânt, soare, iar pe timpul verii au nevoie de o îngrijire suplimentară. Din cauza soarelui și a căldurii excesive este posibil ca pielea să se deshidrateze, ..
01 Jul Ai grijă de părul tău cu produse pentru sezonul cald
0 5
Vara este minunată, ne bucurăm de mai mult timp petrecut în aerul liber, plănuim și plecăm în vacanțe, la mare sau la munte, ieșim la terase și ne plimbăm mult mai mult decât în lunile reci. Însă, odată cu vremea frumoasă și cu soarele frumos și cald..
24 Jun Totul despre terapia intensivă de hidratare, cu ingrediente active vegetale
0 18
Hidratarea pielii este cel mai important factor pentru menținerea sănătății, frumuseții și tinereții tenului și a întregului corp. De aceea, grija pentru a ne hidrata, atât din interior, cât și din exterior, cu produsele potrivite, trebuie să fie pri..
17 Jun Terapie detox pentru îngrijirea corpului
0 7
Detoxifierea este un proces foarte important pentru sănătatea și frumusețea corpului, mai ales în contextul în care mediul în care trăim este din ce în ce mai poluat, stresul cotidian este mereu prezent, iar alimentele nu sunt întotdeauna de cea mai ..
10 Jun Îngrijește-ți tenul în funcție de nevoile lui specifice
0 5
Nu există o anumită vârstă sau un moment specific pentru a începe să ai grija de fața ta. Atâta timp cât folosești folosești produse pentru ingrijirea tenului, special alese pentru nevoile pielii tale și fazei vieții prin care treci, totul va fi în o..
Afişare 1 - 6 din 43 (8 pagini)